Samen met vrienden spelen? Bekijk deze toffe multiplayer games

Couch gaming is niet meer wat het vroeger was. Ik speelde altijd Ratchet and Clank Gladiator met mijn broer en dat was echt de fucking bom. Gewoon één lang stuk adrenaline met heel erg veel customization en een paar goede grappen. Het probleem? Dat spel is meer dan 10 jaar oud en kwam uit voor de playstation 2. Bonus probleem? Het heeft geen ps3 HD remaster dus ik zit vast met de ps2 graphics. Maar als vanaf de bank gamen niet jouw prioriteit is dan heb je nog genoeg keuze van Steam Store, Origin, en Ubisoft Store om in Co-Op of in PVP plezier te hebben.

Co-Op: Probeer Valheim

Als je wilt samenwerken in je multiplayer games dan is Valheim een goede optie. Het is nog in early access maar ik heb al mensen gezien die alleen nog maar dat spelen en zelfs al challenge runs doen. Ik heb het nog niet zelf kunnen spelen maar wat ik wel kan vertellen is dat het een vette ervaring is als ik de rest mag geloven. Je speelt als een viking in een fantasy scandinavië waar je moet overleven, een boot moet bouwen, en een legende moet opbouwen. Hierin kun je samenwerken met andere spelers en dat is toch wel heel erg cool.

PVP: probeer Minecraft

Ja ik heb het gezegd. Minecraft is super goed voor PVP. Je kunt er de hunger games nadoen, battle royale, epische strategiespellen en gewoon deathmatch. Alles is mogelijk verspreid over honderden servers om op te spelen en de gameplay is gewoon fucking tight. Je hebt vast wel een keer skywars gespeeld. Dat is awesome. Je spawnt op een vliegend eiland en moet gauw wat gereedschap verzamelen en blokken hakken. Want er zijn nog een stuk of 10 andere spelers die hetzelfde aan het doen zijn en iedereen bouwt naar elkaar toe om met elkaar te vechten. Sommige skywars hebben nog een variatie waar een gebouw in het midden is met extra loot. Minecraft is één van de beste PVP ervaringen die je kunt hebben op het moment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *