De leukste trends op het gebied van mode

Ieder jaar is het weer tijd om de leukste en nieuwste mode uit te zoeken voor in je kledingkast. En het liefste loop je er zo snel als mogelijk mee over straat. En toch is het vaak iets op het internet uit te zoeken wat je echt leuk vindt. Laat jij je leiden door de mode van dit moment of kies je iets wat je zelf hebt uitgezocht? We vertellen je graag meer over de trends.

Jurkjes en combinaties

We zien steeds meer jurkjes en rokjes gecombineerd worden. En wat worden wij daar enorm vrolijk van. Van leuke dierenprints tshirts tot en met kleurrijke rokken. We kunnen er geen genoeg van krijgen. We zien ook steeds meer rokjes gecombineerd worden met de leukste boots. Je kan denken aan de leuke cowboy boots die helemaal hip zijn. Daar vertel ik je nu meer over!

Cowboys en indianen

We kennen allemaal wel het nummer dat over Cowboys en indianen gaat, toch?! Nu kan je zelf cowboy spelen met de leukste via vai chelsea boots! We zien de cowboy boots steeds meer en vaker door het straatbeeld lopen. Veel vrouwen kiezen voor deze leuke boots omdat ze ontzettend leuk te combineren zijn bij verschillende kledingstukken en zowel in de winter als zomer goed te dragen zijn. Ideaal dus voor de vrouw die de leukste mode wilt meepakken.

Leer

We zien ook steeds vaker leer terugkomen. In schoenen, rokjes en broeken. Je moet leer niet dragen als het te warm is want dan krijg je een lange leren broek niet meer uit. Maar wist je dat leer duurzaam materiaal is omdat het lang mee gaat en van goede kwaliteit is. Heb jij al een leuk leren rokje thuis? Laat ons weten wat je favoriete kledingstukken zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *